Logopedie

Welkom bij Logopediepraktijk Ypelaar. 

Logopediepraktijk Ypelaar is een logopediepraktijk voor iedereen met communicatie en/of slikproblemen.

In een kleine en gemoedelijke setting helpen we u graag bij uw problemen. Nieuwsgierig geworden? Kijk verder op de site of neem contact op voor meer informatie.

Locatie Ypelaar
Groot Ypelaarsdreef 169
4834 HC Breda
076-5649707

Wat doet een logopedist?

Een logopedist is een therapeut die gespecialiseerd is in communicatie, mondfuncties, het gehoor, slikken en de stem. U kunt bij een logopedist terecht voor behandeling, onderzoek, advies, training en preventieve zorg.

De logopedisten in deze praktijk

Maike van den Wijngaard is in 2014 afgestudeerd aan de opleiding voor logopedie te Eindhoven. Na een afstudeerstage in het Amphia Ziekenhuis te Breda is ze in het speciaal onderwijs gaan werken. Hier heeft ze ervaring opgedaan in de behandeling van kinderen met spraak- en taalproblemen. Sinds september 2015 werkt ze in logopediepraktijk Ypelaar en helpt ze u graag verder bij uw logopedische problemen.

Werkwijze

Bij logopediepraktijk Ypelaar kunt u terecht voor al uw problemen in spraak, taal, articulatie, mondfuncties, gehoor, slikken en stem.

Tijdens uw eerste bezoek bekijken we samen uw klachten en het ontstaan hiervan. Op basis van deze klachten maken we een plan voor onderzoek en eventuele verdere behandeling.

Vergoeding

Logopediepraktijk Ypelaar heeft voor 2020 contracten met alle zorgverzekeraars. Uw behandeling wordt vanuit de basisverzekering vergoed. Hiervoor is wel een verwijzing van een arts nodig. De behandelingen worden rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekering, zodat u dit zelf niet hoeft te doen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!