Maatregelen rondom Corona-virus

Update mei 2020

Na een aantal weken geheel gesloten en beperkt open te zijn geweest, werken we inmiddels weer volledig. We werken echter alleen op afspraak. Dat wil zeggen dat de inloopspreekuren voorlopig niet doorgaan. Op deze manier kunnen we voorkomen dat u andere klanten tegenkomt en kunnen we de hygiëne goed waarborgen.

Onze klantengroep bestaat voor een groot deel uit ouderen, die door de RIVM als risicogroep aangemerkt is. Om ons werk te kunnen doen is contact op korte afstand nodig, waarbij het risico op overdracht van het virus reëel is. Door de beschermende maatregelen en de 1,5 meter-regel proberen we u nu zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar kunnen we nog niet al onze werkzaamheden doen. Hiermee volgen we ook de richtlijn van het RIVM en onze overheid.

We begrijpen dat dit voor u de nodige overlast zal veroorzaken maar vragen uw begrip voor deze ook voor ons zeer onwenselijke situatie.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, blijven we wel bereikbaar voor u:

Wij houden de ontwikkelingen en het advies van de RIVM nauwlettend in de gaten. Per week zullen wij per week de huidige situatie beoordelen en indien nodig de maatregelen aanpassen

Wij vertrouwen op uw begrip en staan altijd voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Team Hoorservice Schram

[email protected]

Telefoon: 076-5649706

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!