Wie zijn wij

Hoorservice Schram is een klein bedrijf gespecialiseerd in het oplossen van problemen met het gehoor, maar ook de communicatie in het algemeen. Wij zetten de slechthorende centraal en streven naar een persoonlijke benadering. Zo nemen we uw wensen zoveel mogelijk mee in de oplossing van uw probleem.

Hoorservice Schram streeft naar continue verbetering. Door het volgen van diverse bijscholingen, werken we volgens de laatste richtlijnen en zijn we op de hoogte van alle technologische ontwikkelingen.

Bovendien is Hoorservice Schram ‘triage audicien’. Dit betekent dat u , afhankelijk van uw zorgverzekering en uw gehoorverlies, niet eerst naar uw huisarts en KNO-arts of audiologisch centrum hoeft voor een recept voor hoortoestellen. Bij enige twijfel adviseren wij u om toch naar de KNO-arts of audiologisch centrum te gaan. Uiteraard werken wij wel op een goede en prettige manier met hen samen.

Hoorservice Schram is een jong, dynamisch en zelfstandig audiciensbedrijf. Doordat wij geheel zelfstandig werken, hebben wij de mogelijkheid om echt de tijd en aandacht aan u te besteden die u nodig heeft/verdient. Mede door deze zelfstandigheid zijn wij in staat om alle merken en typen hoortoestellen te leveren. U kunt bij ons dan ook terecht voor de meest geavanceerde hoortoestellen. Dit in tegenstelling tot een aantal grote winkelketens.

We werken uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd hebben om uw vragen te beantwoorden.

Indien nodig komen wij bij u aan huis en werken wij ook ’s avonds of op zaterdag.

André Schram Maike van den Wijngaard
André Maike
Audicien / logopedist / akoepedist Audicien / logopedist

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!